Informace po pochodu

Nejdříve chci poděkovat  Luboši  Markovi  za zvládnutí startu i cíle při tak hojné účasti pochodujicích, za krásné, přehledné výsledky které pro vás připravil můj kolega.

Poděkování patří vám všem kteří jste přišli na start pochodu v hojné účasti 541 startujících se projít do Trhových Svinů a okolí.  Na trasu 108 km vystartovalo 92 chodců, běžců a na cíl dokázalo dojít 75  z nich. Na trasu 55 km vystartovalo 449 převážně chodců, do cíle došlo 408 . Děkuji za vaši kázeň že jsme to myslím na pohodu zvladli a mohli jste si krásně pochod užít, projít v našem okolí při tak hojné účasti.

Pokud je nějaká chyba ve výsledcích tak prosím do týdne se ozvěte na email:  lubomar@email.cz

Gratulujeme Hance Váchové za úžasný výkon na trase108 km, dokázala to v čase 10:38:00 hodin. To se nedá absolutné připravit ani cíl. Omluvám se že ani tam neměla ještě suché věci na převlečení a musela čekat než jsem vše dovezl v mokrém oblečení. Také za to že nebylo otevřené 3 a 4 občerstvení, byla moc rychlá.

Gratulujeme Jiřímu  Študlarovi  který si trasu 55 km  proběhl v čase 5:34:44 hodin také krásný výkon.

Nedopatřením se stalo že jsme nepředali cenu nejstaršímu muži a ženě cenu z trasy 108 km. Tím se omlouváme panu Karel Trávník 1952 a Renata Pátková 1963.  Vše je domluveno pošleme poštou dodatečně..

Fotky z pochodu dodáme na stránky po zpracování myslím do 10 dnů.

Pokud se chcete podělit s fotkami co jste pořídili při procházce vy tak vám je dáme na stránky a prosíme zaslat do týdne na email lubomar@seznam .cz nic neupravovat jen přidat kdo foto zaslal.

Budeme se na vás těšit za rok, nashledanou na 11. ročníku  25.- 27.4.2025

Jedna odpověď na “Informace po pochodu”

  1. V Trhovosvinenských listech č.6/2024 najdete pravděpodobně můj článek o letošním jubilejním 10. ročníku Trhovosvineské padesátky.
    Mirek Kolár.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

code